Du visar för närvarande Vi söker en konsult inom dataskydd

Vi söker en konsult inom dataskydd

Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba nära några av Sveriges mest spännande organisationer och företag samt de personer som driver dessa? Om detta är din drivkraft, då tror vi att du passar som konsult hos oss och vi ser fram emot din ansökan. Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu förstärka Xeeda med ytterligare en konsult som vill arbeta såväl strategiskt som operativt med dataskyddsfrågor och informationssäkerhet hos våra kunder.

I din roll som konsult kommer du vara sakkunnig i våra uppdrag hos kund och stödja våra kunder med frågor inom informationssäkerhet och framför allt dataskyddsförordningen. Du kommer också att arbeta med verksamhetsutveckling och stöd till våra kunder i deras utvecklings- och förändringsarbete. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende av uppdrag innebär till exempel:

• tillämpning och regelefterlevnad till exempel GDPR och NIS
• genomföra utredningar och granskningar
• ta fram styrande dokument som policyer och riktlinjer
• arbete med projektkontor/projektadministration i större projekt
• process- och verksamhetsutveckling samt förändringsledning

På Xeeda får du arbeta med några av marknadens mest erfarna och skickligaste konsulter samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du

Vi är intresserad av dig som har relevant akademisk examen och några års relevant arbetslivserfarenhet. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig samt arbeta praktiskt med varierande frågor och professionella kollegor. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• arbeta enligt ISO 27000-serien
• dataskyddsfrågor och GDPR
• att skriva beslutsunderlag till ledning och styrgrupp
• privat verksamhet

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men är även en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans i grupp. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag och få vara med och utveckla vår affär. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det. Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet i Storstockholm.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.

Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällsviktig verksamhet där vi arbetar med olika frågor inom verksamhetsutveckling, informationssäkerhet samt upphandling och avtalsförvaltning. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.