Du visar för närvarande Vi söker en projektadministratör

Vi söker en projektadministratör

Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba nära några av Sveriges mest spännande organisationer och företag? Om detta är din drivkraft, då tror vi att du passar som konsult hos oss och vi ser fram emot din ansökan.

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka Xeeda med ytterligare en konsult som vill arbeta som projektadministratör både ut mot kund samt internt inom företaget.

Arbetsbeskrivning

I din roll som projektadministratör kommer du ha kontakt med kund när det gäller olika frågor, att ta fram och visualisera beslutsunderlag, sammanställa rapporter, hantering av fakturering och avtal, samt diverse andra administrativa uppgifter.

Vi arbetar ofta tillsammans i team och hjälps åt att lösa komplexa frågor, därigenom får du möjlighet att utvecklas genom att lära av dina kollegor. Du kommer arbeta med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter som kommer variera beroende av uppdrag men kan till exempel innebära att stödja dina kollegor med:

• Ta fram presentationsmaterial och beslutsunderlag till kund
• Arbeta som stödjande funktion i kunduppdrag
• Delta vid möten och workshops, samt sammanställa underlag
• Kvalitetssäkring av dokument

På Xeeda får du arbeta med erfarna och skickliga konsulter samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du

Vi är intresserad av dig som har relevant akademisk examen och några års arbetslivserfarenhet. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig samt arbeta praktiskt med varierande frågor och professionella kollegor. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter samt har en mycket känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men är även en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans i grupp. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag och få vara med och utveckla vår affär. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det.

Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet i Storstockholm.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn.

Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.

Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällsviktig verksamhet där vi arbetar med olika frågor inom verksamhetsutveckling, informationssäkerhet samt upphandling och avtalsförvaltning. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.