Du visar för närvarande Vi söker fler underkonsulter för att utöka vårt nätverk!

Vi söker fler underkonsulter för att utöka vårt nätverk!

Xeeda söker fler underkonsulter för att utöka vårt nätverk av kvalificerade seniora konsulter till våra kunders uppdrag!

Xeeda arbetar med egna ramavtal som ger ett inflöde av nya kunduppdrag och behöver nu förstärka vårt konsultnätverk, med fler seniora konsulter med erfarenhet och god förmåga att hantera såväl operativa, taktiska som strategiska frågor inom områdena verksamhetsutveckling, leverantörsstyrning och informationssäkerhet.

För att möta våra kunders krav har du:

  • Relevant akademisk examen, gärna kompletterad med påbyggnadsutbildning eller relevanta certifieringar.
  • Arbetat minst 5 år med verksamhetsutveckling, upphandling eller ansvarat för större och komplexa projekt inom dessa områden.
  • Arbetat en längre tid som konsult och har relevanta referensuppdrag inom ditt område.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du kommer arbeta som en del av ett team och hjälpa till att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande. Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter med samhällskritiska funktioner.

Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba nära många av Sveriges mest spännande organisationer och företag samt de personer som driver dessa? Då ser vi fram emot din ansökan till anna.herre@xeeda.se